Proizvodi

Charpente SM je od samog početka bio fokusiran na razvoj I inovacije. Sa ponosom možemo reći da se na našem obimnom proizvodnom programu nalaze IPRS profili, koji Charpente SM čine jedinstvenim na tržištu u svojoj delatnosti. Pored toga, proizvodimo čelične konstrukcije I gradimo montažne hale za više namena u oblasti industrijske I poljoprivredne delatnosti.

Namenu I dimenzije prilagođavamo potrebama klijenta. Raspon hale može biti do 60m širine bez srednjeg stuba, a dužina se radi zavisno od potrebe I namene. Hale se oblažu se i pokrivaju najkvalitetnijim limovima I sendvič panelima. Vrlo su dugotrajne i lake za održavanje.  Može se raditi samo izrada i isporuka delova ili kompletna montaža po principu “ključ u ruke”.

Pored čeličnih konstrukcija I montažnih hala, vršimo usluge peskarenja. Peskarenje je najbolji tehnološki postupak pripreme površina za proces nanošenje zaštitnih materijala, za proces odstranjivanja korozije sa površine, za čišćenje I pripremu površina posle termičke obrade, za postizanje različitih strukturnih I dekorativnih efekata. Charpente SM poseduje savremenu opremu za peskarenje, što je bitan faktor za visok kvalitet procesa, po svim važećim standardima.

Naši proizvodi