O nama

Charpente SM Čačak je osnovan 2005. godine. Svoje znanje u izradi metalnih konstrukcija i čeličnih hala Charpente SM rešio je da pretvori u nešto mnogo veće. Svoje proizvodne linije izgradio je na Ibarskom putu bb, u Preljini i tako je krenuo prve projekte. Sada se skoro 99% proizvoda izvozi i radi za inostrana tržišta.

Osnovna delatnost preduzeća CharpenteSM Čačak  je proizvodnja metalnih konstrukcija, izgradnja montažnih hala, magacina I hladnjača za koje poseduje sve potrebne licence.

Zapošljava više od 20 ljudi koji su visoko kvalifikovani za posao koji rade. Osposobljeni smo da odgovore na sve zahteve klijenata.

Charpente SM Čačak je za kratko vreme postalo je lider na evropskom tržištu u svojoj delatnosti.

Firma koja ima bogato iskustvo u izgradnji metalnih konstrukcija, montažnih hala, magacina I hladnjača. Iza sebe ima preko 300 završenih objekata, od kojih je većina izvezena u Francusku i Nemačku.

“Zašto smo najbolji? Tri reči: kvalitetno, brzo, sigurno. Naši projekti govore umesto nas. Garantujemo nenadmašan kvalitet proizvodnje najsavremenijim mašinama” – Reči su Radoja Senića, direktora preduzeća CharpenteSM Čačak.

Proizvodnja IPRS profila je ono što ovo preduzeće čini jedinstvenim na tržištu u svojoj delatnosti. Nude sve od idejnog rešenja do finalnog proizvoda. Možete se opredeliti samo za isporuku delova ili za kompletnu montažu po principu “ključ u ruke”.

Ukoliko nam ukažete Vaše poverenje, računajte da ćete dobiti pouzdanog partnera koji će ispuniti Vaša očekivanja. Ako se odlučite na gradnju, pošaljite nam zahtev za ponudu, na koji ćemo odgovoriti u najkraćem mogućem roku.